Gjenopprettelse

Natt til 4 juli 2016 hadde jeg en fantastisk drøm. Jeg hadde nettopp vært på en profetisk samling og de kraftfulle tiltakene som ble iverksatt der for å løfte Norge, var friskt i minne. ..og så kom drømmen som en slags forlengelse eller et tegn på utfallet av disse tiltakene. Det var som om jeg ble vist fremtidens resultater av nåtidens innsats, fruktene av det vi nå sår.

160704 Gjenopprettelse

Drømmen var delt i tre segmenter og i den første delen var vi, Guds opplyste barn, helt nakne. Vi fartet rundt omkring uten en tråd til stor forundring for andre. Det var ikke en vulgær nakenhet, men en ren og uskyldig nakenhet som gjenspeilte vilje til åpenhet. En vilje til å ydmyke seg, være sårbar og vise alt.

I den neste delen av drømmen ble jeg vist et serveringssted. Det var som en cafe med tidsriktige bord og stoler og det ble servert te og diverse retter der. Innredning og dekor bar preg av en helt ny trend med servietter, krukker og detaljer i hvitt med blå ornamenter. Jeg ble fortalt at denne stilen var blitt veldig populær, spesielt blandt unge. I drømmen var jeg svært overrasket over dette, fordi jeg visste at denne innredningsstilen kom fra bedehuset.

Et serveringssted og det å servere, handler om å tjene, dele og spre et budskap. Mat og drikke er et symbol på næring, åndelig føde for visdom og vekst. Innredning og utstyr kan symbolisere det vi i vårt indre er utstyrt med. Hvitt representerer renhet og rettferdighet, det å følge Guds lover og gå i Hans nåde, og blått representerer det profetiske, ordet og Guds proklamerte vilje.

I den siste delen av drømmen ble jeg vist en gammel herskapelig vogn som hadde veltet og lå på siden i en grøft. Det var en slik vogn som trekkes av hester og den skulle ha beveget seg i et spesifikt oppdrag, en misjon, på våre landeveier. Men den lå helt stille ute av stand til å bevege seg og den bar preg av å ha lagt der lenge. Så ble jeg vist at Yeshua (Jesus) kom og la sin hånd på vognens vindu, to ganger. Jeg forstod, i drømmen, at en vidunderlig gjenopprettelse skulle skje. Et vindu er ofte et symbol på en visjon, noe vi ser, og når noe gjøres to ganger kan det ses på som en bekreftelse.

Så hva betyr alt dette? Kan det ha et profetisk budskap? Jeg tror så absolutt det og her er det jeg tror drømmen forsøker å formidle:
Når vi, Guds opplyste barn, er villige til å tre frem og vise hvem vi er og hva vi er laget av, helt uten slør og tildekking, da vil folks øyne åpnes og en stor forvandling skje. Viktige profetiske elementer som hittil kun har eksistert i bedehusene, vil finne sin rene, rettmesssige form og bli servert til folket. De vil bli brukt til å gi åndelig næring til vår nasjon. En ny trend vil komme der til og med de unge, i alder eller åndskraft, vil søke og omfavne disse verdifulle gavene. Og ved Guds hånd vil en gammel visjon og misjon gjenopprettes. Et formål som har lagt til forfall i en grøft, vil settes i stand igjen og starte en bevegelse gjennom vårt land.

Så jeg sier stå på venner! Vi har gode, kraftfulle overraskelser i vente! ..og dersom du liker denne artikkelen og synes at andre bør lese den også, kan du hjelpe ved å dele på sosiale medier. Hvis du ønsker å lese fremtidige artikler (de fleste kommer på engelsk) kan du like vår facebook side eller skrive deg opp for å motta melding på epost når nye innlegg publiseres. Fred være med deg :)